Arkiv 2012

FARICKOS BOXERKENNEL - VÄLKOMMEN!

Faricko, född 1979, sex år på bilden

ARKIV 2012

Eskilstuna 30 sept 2012

M och N-kullen har varit på utställning i Eskilstuna. Det blev en mycket bra söndag. Debut på 4 månadersdagen för N-kullen. Naninni, Nova och Neo deltog i valpklass 4-6 månader med Nova som BIR-valp och Neo BIM och Naninni 2:a tik med hederspris. Mercury och Mistinguett deltog i valpklass 6-9 månader med Mercury som BIR-valp och Mistinguett som BIM. Och dessutom vann vi uppfödargrupp med HP i valpklass!

Mistinguett                         Mercury                            Nova                         Neo                           Nannini

Boxer SM 2012

Farickos efter en härlig helg i Vårgårda på Boxer SM 2012. Åtta av våra fina hundar var uppe i ringen, Fangio, Graze och Francesca med VG i öppen klass, Iza och Doris (Izolde) med excellent i unghundsklass. Våra sexmånadersvalpar från M-kullen gjorde debut i valpar 6-9 månader; Milton (Mercury) tvåa med HP och Douglas Morris Garage fyra och syster Ellie (Mistinguett) fyra i klassen. De tre valparna blev också fyra i uppfödargrupp med HP och med mamma Cesca trea i avelsklass med HP - vi är nöjda!

Iza och Doris Fangio Cesca Graze

Tio Farickoshundar på boxerspecialen iHallstahammar!

Farickos Izolde, med CK i unghundsklass, fick också Ragnar Borgefors vandringspris, bästa uppfödning inom Boxerklubben MÖLO! Och Farickos Graze fick sitt första CK i öppen klass!

Farickos Iza, CK i unghundsklass och Farickos Morris, fem månader gammal fick HP i valpklass 4-6 månader. Övriga Farickos-vovvar fick excellent, Kitty i juniorklass och Cesca och Fangio i öppen klass.

M-kullens Mistinguett, Morris med HP, Mansell och Monza debuterade i

utställningssammanhang och fick fin kritik.

Mansell Morris Mistinguett Monza

Ella och Igor fick sex valpar 30 maj!

Det är ganska svårt nu mer att få med alla på bild. Det var nära. Nannini, Nova, Nenah Cherry, Nefertite, Neo och Niki Lauda. Och nu kan ni se första filmen på helagänget!!!Fler bilder nya 17/7

Farickos N-kull! Fyra tikar; en gul m vita tecken, en gul murris, en tigrerad m vita tecken och en murris, och två hanar, båda tigrerade, Alla mår bra, pigga och stora. Pappa Black Joy Igor gratulerar.

Katrineholm 12 maj

Farickos Graze, första gången i öppen klass med very good, ramar in Fangio, som vann öppen klass med CK och blev BIS-fyra bland 17 raser. Till höger syster Francesca, vann öppen klass med excellent.

Örebro 1 maj 2012